The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu


TREVOR BURGOYNE & CORRIE BURGOYNE
English
TRANCE MEDIUM
Paragnost & HealerTrevor Burgoyne had zijn eerste spirituele ervaring toen hij zeven jaar oud was en het visioen kreeg dat zijn broer was overleden, wat bleek te kloppen. Het was voor Trevor dan ook een logische keuze om op latere leeftijd als medium te gaan werken. Om zijn aangeboren talent verder te ontwikkelen, volgde hij een studie aan het Arthur Findlay College, waar hij later ook ging lesgeven.

In 1995 kwam Trevor voor het eerst naar Nederland om demonstraties te geven. In 1998 zou hij zich definitief in ons land vestigen. Hij richtte, samen met zijn vrouw, medium Corrie, een spirituele praktijk in Almere op.

Zijn doorbraak als medium kwam na een optreden op de Duitse televisie. In 2007 was hij ook op de Nederlandse tv te bewonderen, toen hij te gast was bij ‘Mooi! Weer de Leeuw’.

Corrie werkt al sinds 1983 als Medium en Healer. Zij is met name gespecialiseerd in het psychic mediumschap bestaande uit o.a. foto’s en voorwerpen lezen. Vanuit het mental mediumschap neemt zij ook overledenen waar.

Zij heeft 3 jaar lessen gevolgd van de Russen Wladimir Stepanov en Konstantin Syrb in Den Haag en daarnaast nog vele andere cursussen en workshops op het gebied van het paranormale.

Corrie werkt graag met huisdieren, zij kan hen een healing geven om pijn en ongemakken te verminderen en genezingsprocessen te ondersteunen. Samen met haar partner Trevor heeft zij een praktijk in Almere

Praktijk Almere
Trevor Burgoyne
Trance - Medium
Paragnoste & Healer


Afspraken en bezoeken voor Readings uitsluitend na afspraak.

Tel: 036-530.11.23 / 0653-737.160
http://www.trevorburgoyne.com

Email: trevor@endorphin.nl
Trevor Burgoyne

&

Corrie Burgoyne

 

 

 

 

 

Persoonlijke Readings

&

Consulten

Het consult kan op verzoek worden opgenomen op een CD, zodat U later thuis

er ook nog naar kan luisteren.

 

Helderziende waarnemingen

Verleden / Toekomst

 

Contact met overledenen

 

Tarot kaartleggingen

 

Nieuwetijdskinderen

 

Relatie bemiddeling

 

Rouw verwerking

 

Psychometrie / Foto Lezen

 

Healings ook via foto’s

 

Huiskamer Readings

 Openbare Avonden

Huis Reinigingen