The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

PMT OOST

WEBDESIGN

Leiderdorp, September 2009.

 

Een website is altijd verzorgd maatwerk. De kosten van een website zijn vaak moeilijk van te voren in te schatten. Een kleine informatieve website van 5 pagina’s is veelal ruim voldoende om uw toekomstige klanten, inzage te geven in uw werkzaamheden en kwaliteiten.

 

Natuurlijk heeft een webdesign, die helemaal op maat voor u is ontworpen een bepaalde meerwaarde. Maar wie beperkte middelen heeft moet slim zijn. Een low budget website maakt het voor startende ondernemers mogelijk om tegen lage kosten een professionele website online te hebben.

 

Wij raden u altijd aan uw website zelf aan te melden, zodat u het beheer ook later zelf ter hand kunt nemen. (Uiteraard willen wij dit ook voor u verzorgen)  Wij werken eigenlijk uitsluitend met mijndomein.nl, een goede provider, waarbij uitstekende service wordt gegeven en de bereikbaarheid van uw site is gewaarborgd. De kosten voor een domein registratie, inclusief email accounts en server ruimte kosten € 39,00 incl. 19% btw per jaar.(2015)

Bij het opzetten van een website wordt er van uitgegaan, dat de klant de teksten en eventueel beeldmateriaal aanlevert. Er wordt gewerkt vanuit een voor u speciaal ontworpen design template, waarin we uw look & feel toepassen naar uw huisstijl.

 

Ook de inhoud, die u zelf toevoegt aan uw website speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw website, een website kan nog zo mooi zijn, de opgemaakte webteksten kunnen die uitstraling te niet doen, een duidelijk overzicht wat u te bieden heeft is dus van essentieel belang voor uw website presentatie.

 

Het toegepaste webdesign is eenvoudig van opzet, maar daarin schuilt ook de kracht, wij kunnen er gemakkelijk uw eigenstijl aangeven, door onder andere:

 

1. De basiskleuren en vlakverdeling.

2. Uiteraard uw logo. (kan ook door ons verzorgd worden)

3. Top banner boven alle website pagina’s.

4. De tekststijlen die instelbaar zijn.

5. Het invoegen van een email applicatie.

 

Basispagina € 95,00 + 4 vervolgpagina’s  a €  75,00 per pagina, inclusief 3 foto’s, invoegen van een email adres Totaal € 395,00. Advieskosten of tekst bewerking € 50.00 per uur, extra plaatsen van foto’s € 8,00

 

Praktijkvoorbeeld van deze opzet vindt je bij www.endorphin.nl

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw en eventuele meerkosten.

 

 

PMT OOST - WEBDESIGN

 

Pinksterbloem 10, 2352 AS Leiderdorp The Netherlands

Tel: 071-541.49.38 / Mobiel 0651-98.10.95 Email: info@endorphin.nl

RABO-Bank Leiderdorp NL40 RABO 0335 698.972 / KvK Leiden reg no: 2809-7488

VAT Reg no: NL 0680.98.728. B03