The Endorphin Foundation
Spirituele Bewustwording & Intuïtieve Ontwikkeling

Contact

 

dualiteit.eu

bewustwording.eu

 

Pieter Oost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VISIONAIR

Raadgever & Coach

 

Geboren met een sterke intuïtie, het Zesde Zintuig, maak ik contact met andere werelden en ben daarmee een spiritueel communicatie kanaal. Zo ontvang ik de informatie, die belangrijk is voor de persoonlijke groei van diegene om wie het op dat moment gaat.

 

Ik mag een begeleider zijn in de spirituele wereld en jouw coach tijdens je ontdekkingstocht, met de intuitie als belangrijke leidraad, met de ontluiking van je ware aard als resultaat. Ik je leren, maar vooral je bewust maken van je intuitieve vermogens en daarop te leren gaan vertrouwen.

 

Vanuit mijn hart leer ik je zien, voelen, wie je werkelijk bent en kan zijn, waardoor je jezelf kan bevrijden van beperkende denkbeelden over jezelf, die je jezelf oplegt of die door anderen worden opgelegd.

 

Ik wil je helpen je inzicht te vergroten, daarmee kom je weer terug in je eigen persoonlijke kracht en harmonie zal je leven gaan kenmerken.

 

Mijn doel is diegenen, die verlangen naar innerlijke verandering te helpen en zichzelf bewust te maken dat ook zij zichzelf weer weten te vinden en hen opnieuw in contact te brengen met wie ze in essentie zijn.

 

Hoe?

Eerlijk, respectvol, zorgvuldig, liefdevol, zuiver en met compassie.

 

 Tarieven of vergoedingen

Vanuit het principe van overvloed, laat ik mijn giften vrijelijk over de wereld stromen in het besef, dat alles, wat ik onvoorwaardelijk geef, duizendvoudig naar mij zal terugkeren.

 

Vraag en je zult verkrijgen.

Geef en je zult ontvangen.

 

Mijn doel is diegenen, die verlangen naar innerlijke verandering te helpen en zichzelf bewust te maken dat ook zij zichzelf weer weten te vinden en hen opnieuw in contact te brengen met wie ze in essentie zijn. Maar natuurlijk zijn donaties meer dan welkom.

Donaties

Geld,energie, het is een tastbare uitdrukking van liefde, zoals de inzichten, die ik doorgeef en mijn ZIJN een tastbare uitdrukking is van diezelfde liefde. Beiden komen voort uit de onuitputtelijke Bron van overvloed.

 

Om inzichten te kunnen blijven door te geven is uitwisseling van energie een levensvoorwaarde. Ik kan niet bepalen wat mijn inzichten voor jou waard zijn. Dat bepaal je gewoon zelf.

 

With Endorphin Spirit & Love

Alles is Liefde

 

 

 

 

 

Kortom Pieter Oost.

 

 

 

 

 

 

Counseling

 

 

 

 

 

 

De Inzichten,

die maken, wie ik ben

 

 

 

 

persoonlijke inzichten

Begeleiding

naar

Mediumschap

&

Mentorschap

Consulten